Jäseneksi

Turku Jazz Festivalin toiminnasta vastaa kannatusyhdistys Turku Jazz ry, joka on perustettu vuonna 1969 ja rekisteröity vuonna 1970. Turku Jazz Festival on myös Finland Festivals ry:n jäsenfestivaali sekä Suomen Jazzliiton jäsen.

Liity Turku Jazz ry:n jäseneksi

Jäsenmaksu on vuodesta 2018 alkaen 20 € / vuosi. Jäsenedut vaihtelevat vuosittain lippualennuksista artistitapaamisiin.

Vuonna 2018 järjestimme jäsenille Turku Jazz Festivalin perjantaina 9.3. artistitapaamisen saksofonisti Jukka Perkon kanssa Logomo Teatron kabinetissa.

  • Maksa jäsenmaksu 20 euroa/vuosi yhdistyksen tilille FI10 5710 4920 0100 24 ja merkitse saajaksi Turku Jazz ry.
  • Kirjoita viestikenttään nimesi ja asuinkuntasi sekä sähköpostiosoitteesi. Jäsenkirjeet, kokouskutsut ja festivaalitiedotteet lähetetään vain sähköpostilla. Paperipostin lähettäminen on lopetettu vuoden 2018 alusta.
  • Jäsenet liittyvät samalla Jazz City Turun yhteiselle uutiskirjelistalle. Uutiskirje tiedottaa sähköpostitse Turku Jazz Festivalin, Flame Jazzin ja Turku Jazz Orchestran konserteista ympäri vuoden. Uutiskirjetilauksen voit perua helposti kirjeessä olevasta linkistä tai ilmoittamalla peruutuksesta sähköpostitse osoitteeseen info@turkujazz.fi.
  • Yhdistyksen hallitus hyväksyy uudet jäsenet seuraavassa kokouksessa. Hyväksymisestä ei tule erillistä ilmoitusta, ja jäsenedun saamiseksi riittää maksettu jäsenmaksu. Uudet jäsenet saavat äänioikeuden yhdistyksen kokouksissa 3 kk liittymisen jälkeen.
  • Yhdistyksen jäsenrekisteristä voi poistua ilmoittamalla siitä kirjallisesti yhdistyksen hallitukselle esim. sähköpostitse osoitteeseen info@turkujazz.fi.

Hallitus 2018

Jussi Fredriksson, puheenjohtaja 2017 –
Jarmo Wallenius, varapuheenjohtaja
Sanna Vartiainen, sihteeri
Tomi Arvas
Janne Auvinen
Jusu Heinonen
Henri Marjamäki
Eija Talo-Oksala

Yhdistyksen tilinhoitaja

Risto Mäkinen

Kunniajäsenet:

Jarl Enqvist
Veli-Matti Järvinen
Ismo Kantola
Pekka Kujanpää
Jarmo ”Jami” Laine
Hannu Leppänen
Pauli Rukakoski