Jäseneksi

Turku Jazz Festivalin toiminnasta vastaa kannatusyhdistys Turku Jazz ry, joka on perustettu vuonna 1969 ja rekisteröity vuonna 1970. Turku Jazz Festival on myös Finland Festivals ry:n jäsenfestivaali sekä Suomen Jazzliiton jäsen.

Liity Turku Jazz ry:n jäseneksi

Jäsenmaksu on 20 € / vuosi. Jäsenedut vaihtelevat vuosittain lippu- ja tuotealennuksista artistitapaamisiin.

Vuonna 2018 järjestimme jäsenille artistitapaamisen saksofonisti Jukka Perkon kanssa. Vuoden 2019 jäsenetuna tarjoamme 50 % alennuksen lopuista festivaalin 50 Years of Turku Jazz -kierrätystuotteista.

  • Maksa jäsenmaksu 20 euroa/vuosi yhdistyksen tilille FI10 5710 4920 0100 24 ja merkitse saajaksi Turku Jazz ry.
  • Kirjoita viestikenttään nimesi ja asuinkuntasi sekä sähköpostiosoitteesi. Jäsenkirjeet, kokouskutsut ja festivaalitiedotteet lähetetään vain sähköpostilla. Paperipostin lähettäminen on lopetettu vuoden 2018 alusta.
  • Jäsenet liittyvät samalla Jazz City Turun yhteiselle uutiskirjelistalle. Uutiskirje tiedottaa sähköpostitse Turku Jazz Festivalin, Flame Jazzin ja Turku Jazz Orchestran konserteista ympäri vuoden. Uutiskirjetilauksen voit perua helposti kirjeessä olevasta linkistä tai ilmoittamalla peruutuksesta sähköpostitse osoitteeseen info@turkujazz.fi.
  • Yhdistyksen hallitus hyväksyy uudet jäsenet seuraavassa kokouksessa. Hyväksymisestä ei tule erillistä ilmoitusta, ja jäsenedun saamiseksi riittää maksettu jäsenmaksu. Uudet jäsenet saavat äänioikeuden yhdistyksen kokouksissa 3 kk liittymisen jälkeen.
  • Yhdistyksen jäsenrekisteristä voi poistua ilmoittamalla siitä kirjallisesti yhdistyksen hallitukselle esim. sähköpostitse osoitteeseen info@turkujazz.fi.

Hallitus 2019

Jussi Fredriksson, puheenjohtaja 2017 –
Jarmo Wallenius, varapuheenjohtaja
Sanna Vartiainen, sihteeri
Tomi Arvas
Janne Auvinen
Jusu Heinonen
Henri Marjamäki
Eija Talo-Oksala

Yhdistyksen tilinhoitaja

Risto Mäkinen

Kunniajäsenet:

Jarl Enqvist
Veli-Matti Järvinen
Ismo Kantola
Pekka Kujanpää
Jarmo ”Jami” Laine
Hannu Leppänen
Pauli Rukakoski