Liput

Turku Jazz Stream Festival 2021 -ohjelma on valmis ja liput myynnissä!

Turku Jazz Festival 2021 siirtyy Lounais-Suomen kokoontumisrajoitusten vuoksi kokonaan verkkoon! Logomoon ostetut liput voi palauttaa 15.3.2021 mennessä osoitteessa https://web.lippu.fi/palautus. Voit halutessasi myös jättää lippurahat tukemaan Turku Jazz Festivalin toimintaa.

Torstain, perjantain ja lauantain maksulliset iltakonsertit kuvataan suorana lähetyksenä Turun Logomosta ja ne näkyvät Keikalla.fi-palvelussa. Osta lippusi osoitteesta lippu.fi/turkujazzstream. Onnistuneen oston jälkeen saat pääsylippukoodin ja ohjeet sen lunastamiseen. Osta lippusi hyvissä ajoin, jotta ehdit tutustua palvelun käyttöön!

LIPUT Lippu.fi
Torstailippu 9,90 €
Perjantailippu 9,90 €
Lauantailippu 12,90 €
Kolmen päivän festivaalipassi 27,90 €

ILMAISKONSERTIT Facebook Livessä
Ke 3.3. klo 19, Varaslähtö: Henri Mäntylä Solo
La 6.3. klo 11, Jazz For Kids – Trio Jazzkamelit
Su 7.3. klo 14, Final Jam Session

Myynnissä myös kannatusliput 9,90–37,90 €, kiitämme tuesta!

 

Keikalla.fi-palvelu

Keikalla.fi on verkkoalusta, joka tarjoaa kulttuurielämyksiä virtuaalimuodossa. Tapahtuman tallenne on katsottavissa Keikalla.fi-palvelussa 7 päivän ajan. Liput myynnissä ainoastaan Lippu.fi-verkkokaupassa, ei myyntipisteillä.

Livestream:
Keikalla.fi tapahtumat lähetetään suorana livestream-lähetyksenä live.keikalla.fi-sivustolla. Tallenteet on katsottavissa 7 päivän ajan keikan jälkeen.

Koodi:
Koodi löytyy Lippu.fi:n lähettämästä TILAUSVAHVISTUKSESTA, ei itse lipusta. Kyseisen sähköpostin otsikko on: ”TILAUSVAHVISTUS Lippu.fi-verkkokaupasta, tilausnumero: 12345678”

Näin aktivoit koodin:
1) Mene osoitteeseen live.keikalla.fi/koodi
2) Rekisteröidy Keikalla.fi-palveluun
3) Sivusto pyytää koodia kun kirjaudut
Omalla Keikalla.fi-tililläsi näet kaikki ostamasi tapahtumat.

Internet-yhteys:
Striimiä seurataksesi tarvitset internetiin yhdistetyn tietokoneen tai mobiililaitteen. Minimisuositus internetin latausnopeuteen on 10Mb/s. Parhaimman elämyksen saat kun seuraat esitystä isolla näytöllä ja laadukkailla kuulokkeilla tai kaiuttimilla.

Lisätiedot: www.keikalla.fi/ukk