07.03. klo 22.30

Location

Logomo, Teatro-sali
Address Köydenpunojankatu 14, Turku

Liput

32-47 € (4 bändiä klo 18-24) LOPPUUNMYYTY

Turku Jazz Orchestra & Nils Landgren (SE): Smooth ’n’ Funky

Turku Jazz Orchestra
Nils Landgren (SE) – pasuuna, laulu, orkesterin johto

Turun ylpeys, Turku Jazz Orchestra, saa odotetun solistivieraan, kun ruotsalainen pasunisti-laulajatähti Nils Landgren kruunaa festivaalin lauantai-illan! Ohjelmistossa liikutaan tiukasta funkista herkkiin balladeihin ja kuullaan myös ripaus ABBAa.

Karismaattinen Landgren on monien tyylien taituri. Euroopan menestyneimpiin rytmimuusikoihin lukeutuva mies on soittanut yli 500 albumilla jazzista rockiin ja hip hopista folkiin. Lista hänen yhteistyökumppaneistaan on pitkä ja täynnä kansainvälisiä huippunimiä, kuten Herbie Hancock, Thad Jones, Steve Gadd ja The Crusaders. Parhaiten mies tunnetaan yhtyeestään Nils Landgren Funk Unit, joka teki maailmanlaajuisen läpimurron 1990-luvulla.

Musiikissaan Nils Landgren inspiroituu yhtä lailla kotimaansa rikkaasta kansanperinteestä kuin täysin uuden etsimisestä. Hänellä on kyky heittäytyä uuteen ja haastaa itseään jatkuvasti. Nyt punaisesta nimikkopasuunastaan tunnettu Landgren heittäytyy Turku Jazz Orchestran ohjaksiin ja tuo festivaaliyleisön kuultavaksi todellisen big band -ilotulituksen!