Kuva: Bill Westmoreland
05.03. klo 18.00

Location

Teatro-sali, Logomo
Address Köydenpunojankatu 14, Turku

Liput

35–45 €, samalla lipulla kaikki päivän esiintyjät klo 18-23

UMO Helsinki Jazz Orchestra & Veronica Swift (US)

Logomon festariviikonloppu käynnistyy UMO Helsinki Jazz Orchestran ja kovassa nosteessa olevan amerikkalaislaulaja Veronica Swiftin johdolla! Konsertin ohjelmassa on jazzklassikkoja, joita scat-laulajana ylistetty Swift muotoilee uuteen uskoon. Orkesterisovituksia UMOlle Swiftin ohjelmistosta sovittaa UMOn taiteellinen johtaja Ed Partyka (US).

Veronica Swift on 26-vuotias yhdysvaltalainen jazz- ja bebop-laulaja. Muusikkoperheen lapsena hän aloitti jo 9-vuotiaana keikkailun, ja hänen ensilevynsä Veronica’s House of Jazz ilmestyi samana vuonna 2004. Swift on julkaissut neljä soololevyä, valmistunut Miamin yliopiston Frost School of Musicista ja kiertänyt keikoilla lukuisien huippumuusikoiden kanssa, joiden joukossa ovat mm. Benny Green ja Wynton Marsalis.

Vuonna 1975 perustettu UMO Helsinki Jazz Orchestra on jazzia ja uutta rytmimusiikkia esittävä ammattiorkesteri, joka esiintyy vuosittain noin sata kertaa. UMO on julkaissut yli 50 albumia. Sen ohjelmisto ulottuu jazzista souliin ja klassiseen musiikkiin.