Kuva: Pia Jalkanen

Turku Jazz ry:lle uusi puheenjohtaja ja hallitus

5.1.2017 Uutiset

Lähes 50-vuotias Turku Jazz ry sai vuoden alussa uuden puheenjohtajan, kun Kimmo Hyypän luopuessa tehtävästä johtoon nousi Jazz City Turku -hankkeen ideoija Jussi Fredriksson.

Turku Jazz Festivalia järjestävä Turku Jazz ry aloittaa vuoden 2017 uuden puheenjohtajan sekä uuden hallituksen johdolla. Yhdistystä kymmenen vuotta johtanut Kimmo Hyyppä keskittyy tänä vuonna Suomi 100 -juhlallisuuksien koordinointiin. Turku Jazz ry:n syyskokouksessa Hyypän tilalle puheenjohtajaksi valittiin Suomen Jazzliiton hallituksessakin vaikuttava jazzmuusikko Jussi Fredriksson.

Turku Jazz ry:n pitkäaikainen sihteeri Ari Ahomäki sekä varapuheenjohtaja Jussi Vahvaselkä luopuivat syyskokouksessa hallituspaikoistaan. Varapuheenjohtajaksi vuodelle 2017 uusi hallitus valitsi keskuudestaan muusikko ja pedagogi Jusu Heinosen ja sihteeriksi tuotantoassistentti ja laulaja Sanna Vartiaisen. Hallituksessa viime vuodelta jatkavat Tomi ArvasSari Haavisto, Henri Marjamäki, Eija Talo-Oksala sekä Jarmo Wallenius. Hallituksen jäsenillä on monipuolista kokemusta kulttuurialan eri tehtävistä sekä julkiselta sektorilta että yhdistystoiminnasta ja vapaan kentän puolelta. Yhdistyksen taloudenhoitajana jatkaa Risto Mäkinen.

Turku Jazz Festival 2017 järjestetään elokuussa Taiteiden yön torstaista 17.8. alkaen. Pääkonserteista nautitaan panimoravintola Koulun pihaterassilla, Eerikinkatu 18 ja jatkoklubeille siirrytään anniskelukahvila Tiirikkalaan, Linnakatu 3. Ensimmäiset artistijulkistukset tehdään jo tammikuun aikana, joten kannattaa seurata ilmoittelua!