Turku Jazz Festivalin koko ohjelma julkistetaan perjantaina Bar Ö:ssä!

11.12.2019 Uutiset

Jazz City Turku kutsuu median edustajat sekä jazzyleisön perjantaina 13.12. pikkujouluglögille Turku Jazz Festivalin ohjelmanjulkaisutilaisuuteen Linnankadun Bar Ö:hön klo 15 alkaen. Tilaisuudessa esiintyy Turku Jazz Festivalin vuoden artisti 2020.

Vuoden 2020 Turku Jazz Festival järjestetään 5.-8. maaliskuuta Logomossa, Tiirikkalassa ja Bar Ö:ssä. Suomen toiseksi vanhin jazztapahtuma tarjoilee yleisölle kansainvälistä tähtiloistoa, kotimaisia ajankohtaisia huippunimiä ja erityisesti vahvaa paikallista osaamista. Koko festivaaliohjelma julkaistaan perjantaina 13.12. klo 15 alkaen Linnankadun kulttuurikuppila Bar Ö:ssä. Tapahtumaan on vapaa pääsy!

Turku Jazz Festival nimeää vuosittain ansioituneen jazzmuusikon Turku Jazzin vuoden artistiksi. Valinnassa painotetaan aktiivisuutta erityisesti Varsinais-Suomen alueella, ja taiteilija saa näkyvyyttä festivaalin aikana useiden keikkojen myötä. Vuoden 2020 artistivalinta paljastettiin jo viime kevään festivaalilla, kun koko Jazz City Turku -yhteisö yllätti Turku Jazz Festivalin taiteellisena johtajana toimivan Jussi Fredrikssonin ja palkitsi hänet vuosikymmenen turkulaisena jazzvaikuttajana sekä vuoden artistin tittelillä. Valinnasta edelleen pöllämystynyt muusikko esiintyy perjantaina Bar Ö:ssä lyhyen setin verran.

Festivaalin esiintyjistä ovat aikaisemmin jo varmistuneet Logomon Teatro-salissa perjantaina 6.3. soittava kamerunilas-kuubalainen huipputrio Richard Bona with Alfredo Rodriguez & Pedrito Martinez sekä lauantaina 7.3. Turku Jazz Orchestran solistiksi saapuva ruotsalaispasunisti Nils Landgren.

Tervetuloa kuulemaan Turku Jazz Festivalin tuoreimmat terveiset ja nauttimaan kuppi kuumaa Bar Ö:hön (Linnankatu 7) perjantaina 13.12. klo 15-16. Tilaisuus on kaikille avoin!