Turku Jazz Festival soi maaliskuussa kokonaan verkossa!

14.2.2021 Uutiset

Kevättalven kohokohtana tunnettu Turku Jazz Festival siirtyy tänä vuonna kokonaan verkkoon. Striimifestareilla esiintyvät kotimaisen jazzin kuumimmat nimet Iiro Rantalasta Kaisa Mäensivuun, ja tapahtumassa kuullaan myös mielenkiintoista puheohjelmaa. Tule mukaan!

Lounais-Suomen aluehallintovirasto jatkaa 10 hlön kokoontumisrajoituksia Varsinais-Suomen alueella toistaiseksi 10.3.2021 asti. Näin ollen Turku Jazz Festival 2021 siirtyy hieman muokatulla ohjelmalla kokonaan verkkoon. Festivaalin ohjelmasta peruuntuvat UMOn ja Turku Jazz Orchestran suuret big band -konsertit, ja tilalle saadaan ajankohtaisia pienyhtyeitä kuten Iiro Rantala Flock ja Adele Sauros Quartet. Turku Jazz Orchestran ja Tuomon yhteiskonsertille neuvotellaan parhaillaan uutta esityspäivää kesälle.

Turku Jazz Stream Festivalin torstaina 4.3. kuullaan elektronisen musiikin taituri Josu Mämmin mielenkiintoinen levynjulkaisukonsertti, ja lauantaina 6.3. uunituoreen levynsä materiaalia esittelee vuorostaan basistitähti Kaisa Mäensivu yhdessä vibrafonivirtuoosi Severi Pyysalon ja newyorkilaisrumpali Joe Perin kanssa. Sekä Mämmin että Mäensivun levyt juuri festivaalin alla julkaisee turkulainen Flame Jazz Records -levy-yhtiö.

Turku Jazz Stream Festivalin maksulliset konsertit toteutetaan Keikalla.fi-palvelussa, ja lipunmyynti avautuu viikolla 7. Tapahtumaviikolla järjestetään verkossa myös runsaasti ilmaiskonsertteja, joista tiedotetaan helmikuun aikana. Voit seurata ohjelman rakentumista osoitteessa turkujazz.fi/ohjelma sekä sosiaalisen median kanavissamme.

Logomoon ostetut liput voi palauttaa 15.3.2021 mennessä osoitteessa web.lippu.fi/palautus. Voit halutessasi myös jättää lippurahat tukemaan Turku Jazz Festivalin toimintaa.