Info

Turku Jazz Festival järjestetään 3.-6.3.2022 Turun keskustan konserttipaikoilla ja ravintoloissa. Perjantain ja lauantain iltatapahtuma järjestetään Logomon Teatrossa.

Keskiviikkona 2.3. järjestetään varaslähtö-tapahtuma Jazz City Turun toimistolla Forum Korttelissa (Linnankatu 11). Torstaina 3.3. festivaalin avajaiskonsertti järjestetään Bar Ö:ssä (Linnankatu 7) ja iltajamit Rica Barissa (Kristiinankatu 5 b). Lauantain koko perheen konsertti järjestetään Turun kaupunginkirjaston lastenosasto Saagassa (Linnankatu 2). Sunnuntain jazzbrunssikonsertti järjestetään Tiirikkalassa (Linnankatu 3). 

SAAPUMINEN

Logomon iltakonsertit järjestetään Teatrossa, sisäänkäynti on junaradan puolella. Google Maps -karttalinkin löydät täältä.

Omalla autolla

Pyydämme Logomoon saapuvia huomioimaan, että alueella on vain rajallinen määrä parkkipaikkoja. Suosittelemmekin saapumaan Logomolle kävellen, pyörällä tai julkisilla kulkuvälineillä. Autolla liikkuvia kehotamme saapumaan paikalle hyvissä ajoin parkkipaikan varmistamiseksi, sillä kaikilla Logomon parkkialueilla on yhteensä noin 350 parkkipaikkaa.

P7-pysäköintialueella, Vaunukadulla on sähköautojen latausasema, jolla voidaan ladata kahta autoa samanaikaisesti. Latausasema on julkinen ja toimii Virtapisteen palvelussa. Voit rekisteröityä latauspalvelun käyttäjäksi osoitteessa www.virta.fi.

Turku Energian latausasemat ovat osa Virtapiste-verkostoa. Latausasemien sähkö on Louna Vihreää eli tuulienergiaa ja 100 % uusiutuvaa energiaa. Latauksen hinta kaikissa Turku Energian omistamissa latauspisteissä on tällä hetkellä 0,19 eur/kWh. Latauksen hinnan lisäksi pysäköintimaksu tulee maksaa.

Logomon parkkipaikat ovat maksullisia.
Lyhytaikaisen pysäköinnin hinnat:

2,5 € / h
16 € 24 h
minimimaksu 1 €

Logomon parkkialueilla inva-pysäköintiluvalla parkkeeraus on maksutonta. Inva-pysäköintiruudut sijaitsevat LOGI-salin sisäänkäynnin luona sekä Logomo Kitchenin päädyssä.

Pyörällä

Rata-alueen molemmilla puolilla on pyöräparkki. Pyörän pysäköinti on maksutonta.

Taksilla

Logomolla on taksitolppa, taksin voi tilata numerosta 0200 100 41. Logomon taksitolppa sijaitsee Logomo Teatron edessä.

Paikallisbussilla

Keskustasta Logomoon pääsee kätevästi Turun julkisilla busseilla.

Suoraan Logomoon Köydenpunojankadulle pääset Turun paikallisliikenteen bussilinjoilla 20 ja 61.

Linjojen tarkat aikataulut, reitit ja reittioppaan löydät Turun seudun joukkoliikenne Fölin sivuilta.

Linja-autolla kauempaa

Turun linja-autoasema on lähellä Logomoa, n. 1 km:n päässä. Käytännössä pitää vaan ylittää Aninkaistensilta, joka menee junaratojen yli. Pitkän matkan bussien aikatauluihin voit tutustua esim. Matkahuollon ja OnniBusin verkkosivuilla.

Junalla

Turun päärautatieasema sijaitsee noin 700 metrin päässä Logomosta. Ratapihan ylittävää kävelysiltaa pitkin pääsee Logomolle. Tutustu VR:n aikatauluihin.

ESTEETTÖMYYS

Pyörätuolilla saapuvan asiakkaan avustaja pääsee Logomon tapahtumiin palvelumaksun hinnalla (1,50 €). Saattajalipun voi ostaa osoitteesta lippu.fi/turkujazzfestival. Logomon Teatron kaikkiin tiloihin on esteetön kulku pyörätuolilla.

Logomon LE-autopaikat löytyvät Logomo Kitchenin päädystä sekä LOGI-salin sisäänkäynnin läheisyydestä.

Logomon kaikkien WC-tilojen yhteydestä löytyy aina myös inva-WC, joten WC-opasteiden seuraaminen johdattaa aina oikeaan paikkaan.

Logomossa on tarjolla ns. henkilökohtainen induktiosilmukkajärjestelmä. Logomon narikasta saa lainaksi taskuun sopivan vastaanottimen ja siihen liitetyn silmukan, jonka voi pujottaa kaulaan. Henkilökohtainen silmukka toimii samoin kuin normaali rakenteisiin upotettukin eli oma henkilökohtainen kuulokoje laitetaan T-asentoon sitä käytettäessä.