Info

Lounais-Suomen aluehallintovirasto on määrännyt Varsinais-Suomen alueelle 6 hlön kokoontumisrajoituksen toistaiseksi 26.3.2021 asti. Näin ollen Turku Jazz Festival 2021 siirtyy hieman muokatulla ohjelmalla kokonaan verkkoon!

Suomen toiseksi vanhin jazzfestivaali loistaa kevättalven valopilkkuna jälleen maaliskuussa! Tunnelmallinen tapahtuma on järjestetty jo vuodesta 1969 alkaen. Vuoden 2021 festivaali järjestetään kokonaan verkossa.

Logomoon ostetut liput voi palauttaa 15.3.2021 mennessä osoitteessa https://web.lippu.fi/palautus. Voit halutessasi myös jättää lippurahat tukemaan Turku Jazz Festivalin toimintaa.

Konsertit 

Torstain, perjantain ja lauantain maksulliset iltakonsertit kuvataan suorana lähetyksenä Turun Logomosta ja ne näkyvät Keikalla.fi-palvelussa. Osta lippusi osoitteesta lippu.fi/turkujazzstream. Onnistuneen oston jälkeen saat pääsylippukoodin ja ohjeet sen lunastamiseen. Osta lippusi hyvissä ajoin, jotta ehdit tutustua palvelun käyttöön!

Keskiviikon varaslähtö, lauantain lastenkonsertti ja sunnuntain päätösjamit striimataan Facebook Livessä osoitteessa facebook.com/turkujazzfestival/live. Konsertit näkyvät myös Jazz City Turun verkkosivulla osoitteessa www.jazzcityturku.fi.

Keikalla.fi-palvelu

Keikalla.fi on verkkoalusta, joka tarjoaa kulttuurielämyksiä virtuaalimuodossa. Tapahtuman tallenne on katsottavissa Keikalla.fi-palvelussa 7 päivän ajan. Liput myynnissä ainoastaan Lippu.fi-verkkokaupassa, ei myyntipisteillä.

Livestream:
Keikalla.fi tapahtumat lähetetään suorana livestream-lähetyksenä live.keikalla.fi-sivustolla. Tallenteet on katsottavissa 7 päivän ajan keikan jälkeen.

Koodi:
Koodi löytyy Lippu.fi:n lähettämästä TILAUSVAHVISTUKSESTA, ei itse lipusta. Kyseisen sähköpostin otsikko on: ”TILAUSVAHVISTUS Lippu.fi-verkkokaupasta, tilausnumero: 12345678”

Näin aktivoit koodin:
1) Mene osoitteeseen live.keikalla.fi/koodi
2) Rekisteröidy Keikalla.fi-palveluun
3) Sivusto pyytää koodia kun kirjaudut
Omalla Keikalla.fi-tililläsi näet kaikki ostamasi tapahtumat.

Internet-yhteys:
Striimiä seurataksesi tarvitset internetiin yhdistetyn tietokoneen tai mobiililaitteen. Minimisuositus internetin latausnopeuteen on 10Mb/s. Parhaimman elämyksen saat kun seuraat esitystä isolla näytöllä ja laadukkailla kuulokkeilla tai kaiuttimilla.

Lisätiedot: www.keikalla.fi/ukk

Liput: Lippu.fi

Torstailippu 9,90 €
Perjantailippu 9,90 €
Lauantailippu 12,90 €
Kolmen päivän festivaalipassi 27,90 €

ILMAISKONSERTIT Facebook Livessä
Ke 3.3. klo 19, Varaslähtö: Henri Mäntylä Solo
La 6.3. klo 11, Jazz For Kids – Trio Jazzkamelit
Su 7.3. klo 14, Final Jam Session

Myynnissä myös kannatusliput 9,90–37,90 €, kiitämme tuesta!