Info

Turku Jazz Festival järjestetään 3.-6.3.2022 Turun keskustan konserttipaikoilla ja ravintoloissa. Perjantain ja lauantain iltatapahtuma järjestetään Logomon Teatrossa. Ensimmäiset esiintyjät on julkaistu ja liput ovat myynnissä.

Logomon Teatroon saadaan kansainvälistä tähtiloistoa perjantaina 4.3.2022, kun lavalle nousee amerikkalainen trumpetisti-multi-instrumentalisti Nicholas Payton huippuyhtyeineen. Perjantaina esiintyy myös äskettäin Suomen Jazzliiton Yrjö-palkinnolla huomioitu rumpali-säveltäjä-sovittaja Mikko Hassinen Elektro GT -yhtyeensä ja sanataiteilija Palefacen kanssa.

Lauantaina 5.3.2022 festivaalia tähdittää amerikkalainen jazzlegenda Kenny Barron soolopianokonsertissaan. Loppuillasta nautitaan kansainväliseen maineeseen singahtaneen saksofonisti Linda Fredrikssonin uudesta musiikista menestysalbumi Juniperilta.

Torstaina 3.3. festivaalin avajaiskonsertti järjestetään Bar Ö:ssä (Linnankatu 7) ja iltajamit Rica Barissa (Kristiinankatu 5 b). Sunnuntain jazzbrunssikonsertti järjestetään Tiirikkalassa (Linnankatu 3).

Festivaalin koko ohjelma ja vuoden artisti julkistetaan Bar Ö:ssä 17. joulukuuta.

Mikäli maaliskuussa on voimassa Varsinais-Suomea koskevia kokoontumisrajoituksia, otetaan festivaalilla käyttöön koronapassi. 

LOGOMON LIPUT: LIPPU.FI