Punomo avaa Utopian keikkaillan. Kuva: Jan Trygg
07.03. klo 19.00

Location

Utopia WWW →
Address Humalistokatu 8 a (sisäpiha), Turku

Liput

20–29 € (kaksi konserttia klo 19–22) LOPPUUNMYYTY

Punomo

Turun oma soulpumppu Punomo on töräys elämänmyönteistä energiaa musiikin muodossa. Punomo on Puutorin oma Motown, jossa yhtyeen omintakeisessa vintage soul -soundissa afroamerikkalaisen soulmusiikin perinteitä kunnioittava estetiikka on punottu ennenkuulumattoman luontevalla tavalla yhteen suomenkielisten lyriikoiden kanssa.

Punomon vahva musiikki alleviivaa ikiaikaista totuutta siitä, miten ajatonta soulmusiikki on. Punomo on vahvasti inspiroitunut 1960- ja 70-luvun rytmimusiikista sekä tämän päivän soul-revival -liikkeestä. Tämä ajattomien soundien ja suomenkielisen laululyriikan harvinaislaatuinen yhdistelmä antaa Punomolle sen omintakeisen ja tuoreen silauksen.

Punomon musiikki on valmistettu pieteetillä Suomen Turussa. Yhtyeen alkuvuodesta 2022 julkaistu debyyttialbumi Punomo on kerännyt suitsutusta ja erinomaisia arvioita niin kotimaassa kuin ulkomaillakin. Livenä Punomo esiintyy vaikuttavalla 8 muusikon kokoonpanolla. Kokonaisuus huokuu musiikin parantavaa voimaa ja toiveikkuutta!

Johanna Rauma – laulu
Ilkka Arola – trumpetti
Aku Painilainen – tenorisaksofoni
Ilmari Aitoaho – koskettimet
Jonatan Snapir – kitara
Ami Kajan – basso
Victor Regalado – perkussiot
Lauri Levanto – rummut

Ennakkoliput: Tiketti
Peruslippu 29 €
Eläkeläiset 27 €
Opiskelijat 20 €
Ryhmälippu (yli 10 hlöä) 26 €

TAPAHTUMA ON LOPPUUNMYYTY!

Samalla lipulla kuulet myös Lassy – Eskola: Nordic Stew -konsertin klo 20.30!

Huomioithan, että Utopiassa on pääasiassa seisomakatsomo ja sisäänkäynti ei ole esteetön.

Ikäraja 18 vuotta.

Lipunmyynti myös Utopian ovella klo 18 alkaen, mikäli tapahtuma ei ole ennakkoon loppuunmyyty.

Turku Jazz Festival tukee Pidä Saaristo Siistinä ry:n arvokasta työtä, jolla edistetään rantojemme ja vesistöjemme roskattomuutta ja puhtautta. Anna oma panoksesi PSS:n työhön tekemällä lahjoitus Tiketissä festarilippujen oston yhteydessä. Pidä Saaristo Siistinä ry:n rahankeräyslupa: RA/2020/327.