05.03. klo 21.30

Location

Teatro-baari, Logomo
Address Junakatu 9, Turku

Liput

Lauantailippu 35–49 € (neljä konserttia)

Susanna Aleksandra Quartet (EE/FI)

Susanna Aleksandra – laulu
Joonas Haavisto – piano
Juuso Rinta – basso
Ville Pynssi – rummut

Susanna Aleksandra on Viron kärkinimiin lukeutuva laulaja, sanoittaja ja säveltäjä, joka tekee jazzista lähestyttävän kaikille kuulijoille. Helsinkiläistyneellä laulajalla on taito pitää yleisö otteessaan; hän leikittelee sanoilla ja melodioilla liikkuen perinteisen, modernin ja latin jazzin aalloilla. Kansainvälisiä festivaalilavoja kiertänyt Susanna työstää aktiivisesti omaa musiikkiaan ja hän on julkaissut kotimaisista huipuista koostuvan kvartettinsa kanssa kaksi kokopitkää albumia.

”Tunnen, että henkilökohtaisessa kehityksessäni kantavana voimana on ollut musiikki. Se on opettanut minulle itsensä hyväksymistä, ystävällisyyttä ja ymmärrystä siitä, että on ’ihan ok’ ottaa riskejä ja tehdä virheitä. Laulaminen, säveltäminen ja lyriikoiden kirjoittaminen auttavat minua käymään läpi ja käsittelemään ympäröivää maailmaa”, Susanna kertoo.

”She writes fine compositions, which could have gone straight into the American Songbook, and she has the total control of the voice, which makes me like what I hear.” – Jan Granlie, Salt-peanuts.eu