Festivaaliohjelma ja vuoden artisti 2019 julkistetaan perjantaina Bar Ö:ssä!

4.12.2018 Uutiset

Turku Jazz Festival kutsuu jazzyleisön sekä median edustajat perjantaina 7.12. pikkujoulukahville vuoden artistin julkistamistilaisuuteen Linnankadun Bar Ö:hön klo 15 alkaen. Samalla julkaistaan maaliskuun festivaalin koko ohjelma ja saadaan kaikki konserttiliput myyntiin. Vuoden artisti esiintyy tilaisuudessa!

Suomen toiseksi vanhin jazztapahtuma Turku Jazz Festival juhlistaa 50-vuotista taivaltaan maaliskuussa. Tapahtuma laajenee juhlavuoden myötä viisipäiväiseksi, ja alkuvuoden aikana järjestetään myös muita juhlallisuuksia. Koko festivaaliohjelma julkaistaan perjantaina 7.12. klo 15 alkaen Linnankadun kulttuurikuppila Bar Ö:ssä. Tapahtumaan on vapaa pääsy.

Turku Jazz Festival nimeää vuosittain ansioituneen jazzmuusikon Turku Jazzin vuoden artistiksi. Valinnassa painotetaan aktiivisuutta erityisesti Varsinais-Suomen alueella, ja taiteilija saa näkyvyyttä festivaalin aikana useiden keikkojen myötä. Vuoden artisti 2019 julkistetaan perjantaina Bar Ö:ssä, jossa hän myös esiintyy yleisölle ja lehdistölle lyhyen setin verran.

Festivaalin esiintyjistä ovat aikaisemmin jo varmistuneet suuressa 50 Years of Turku Jazz -juhlakonsertissa 7.3. kuultavat jazzlegendat Billy Cobham ja Eero Koivistoinen yhtyeineen sekä Logomossa soittavat norjalaisfonisti Trygve Seim ja italialaiskitaristi Nicola Conte. Avajaiskonsertissa ke 6.3. ÅST:n Café Tiljanissa esiintyy 50-vuotisjuhliaan viettävä turkulaiskitaristi Niklas Winter.

Tervetuloa kuulemaan Turku Jazz Festivalin tuoreimmat terveiset ja nauttimaan kuppi glögiä tai kahvia Bar Ö:hön (Linnankatu 7) perjantaina 7.12. klo 15-17. Tilaisuus on kaikille avoin!