Info

Suomen toiseksi vanhin jazzfestivaali palaa takaisin perinteiselle paikalleen maaliskuulle! Tunnelmallinen tapahtuma on järjestetty jo vuodesta 1969 alkaen. Vuoden 2018 festivaalin päätapahtumapaikkana on Logomon uusittu Teatro-tila, jonne rakentuu kolmen lavan kokonaisuus. Avajaiskonsertti järjestetään yhteistyössä Turku Jazz Orchestran kanssa Åbo Svenska Teaterin suurella näyttämöllä ja sunnuntain jazzbrunssilla herkutellaan Tiirikkalassa.

Tapahtuma-aika:

8.-11.3.2018.

Tapahtumapaikat:

Logomo Teatro, Köydenpunojankatu 14, 20100 Turku. Ikäraja K-18.

Åbo Svenska Teater, Aurakatu 10, 20100 Turku. Ikärajaton.

Tiirikkala, Linnankatu 3, 20100 Turku. Ikäraja K-18 klo 22 jälkeen. Brunssi on ikärajaton.

Lipunmyynti:

Ovella käyvät maksuvälineenä käteinen ja tavallisimmat maksukortit sekä Smartum-kulttuurisetelit. Logomon Teatron klo 17 alkaviin konsertteihin sekä iltajameihin on vapaa pääsy. Tiirikkalan torstaijameihin on vapaa pääsy.

Ennakkoliput Logomoon myy Lippu.fi ja ÅST:lle Ticketmaster. Tiirikkalan jazzbrunssiliput Tiirikkalasta.

Saapuminen ja pysäköinti:

Turku Jazz Festival kannustaa saapumaan paikalle jalan tai julkisilla kulkuvälineillä. Logomo sijaitsee Turun keskusta-alueella, lähellä Turun päärautatieasemaa ja linja-autoasemaa. Matka junalla tai bussilla Helsingistä ja Tampereelta Turkuun kestää alle kaksi tuntia.

Suosittelemme saapumaan Logomoon kevyen liikenteen väyliä pitkin. Kävelysilta tuo päärautatieasemalta suoraan Logomon kupeeseen. Siltaa pitkin pääsee myös polkupyörällä. Kauppatorilta Logomoon kävelee noin 20 minuutissa, ja torilta Logomon editse kulkevat mm. bussit nro 61 ja 20. Katso tarkemmat ohjeet Logomon sivuilta ja Föli-reittioppaasta.

Autolla liikkuvia kehotamme saapumaan paikalle hyvissä ajoin parkkipaikan varmistamiseksi, koska alueen pysäköintipaikat ovat rajalliset. Logomolla on sähköauton latauspiste.

Åbo Svenska Teater sijaitsee Turun Kauppatorin kulmassa. Kävelymatka rautatieasemalta ja linja-autoasemalta kestää alle 15 minuuttia. Turun keskusta-alueella oman auton voi pysäköidä kadunvarsipaikoille tai P-Louhen ja Q-Parkin pysäköintihalleihin.

Ruokailu:

Logomossa on myös mahdollista ruokailla. Ennakkomyynnissä on ennen konsertteja Logomo Kitchenissä tarjoiltava illallinen, lisätietoja löytyy Lippu.fi -sivustolta. Teatrossa voi ruokailla myös konserttien lomassa, tarjolla maukkaita pinchoksia ja muuta pikkusyötävää.

Esteettömyys:

Logomon tilat ovat esteettömiä pyörätuolille. Invapysäköintipaikat löytyvät Logomo Kitchenin päädystä sekä LOGI 1–2 -salien sisäänkäynnin läheisyydestä. Saattajalle on pääsy konsertteihin palvelumaksun hinnalla.

Åbo Svenska Teateriin on esteetön kulku kauppakeskuksen kautta. Ilmoita saapumisestasi etukäteen ÅST:n lipunmyyntiin.