Info

Suomen toiseksi vanhin jazzfestivaali täyttää Turun keskustan rytmillä elokuussa. Tunnelmallinen tapahtuma on järjestetty jo vuodesta 1969 alkaen. Panimoravintola Koulun piha tarjoaa loistavat puitteet kesäisille musiikkielämyksille.

Tapahtuma-aika:

17.-20.8.2017.

Tapahtumapaikka:

Panimoravintola Koulun piha, Eerikinkatu 18, 20100 Turku

Ikäraja Panimoravintola Koulun pihan tapahtumaan on K-18. Alaikäiset vanhempien seurassa klo 20 saakka.

Turku Jazz in Flames -jatkoklubit: Anniskelukahvila Tiirikkala, Linnankatu 3, 20100 Turku

Lipunmyynti:

Ovella käyvät maksuvälineenä käteinen ja tavallisimmat maksukortit sekä Smartum-kulttuurisetelit. Ovelta myydään ainoastaan yhden päivän lippuja. Torstaina 17.8. Turun Taiteiden yönä tilaisuuksiin on vapaa pääsy. Myös lauantain päiväkonsertti on maksuton.

Ennakkoliput myy Tiketti.

Pysäköinti:

Panimoravintola Koulu sijaitsee Turun keskustassa. Ravintolalla ei ole omaa erilistä parkkipaikkaa. Koulun läheisyydessä on pysäköintipaikkojan katujen varrella sekä eri pysäköintihalleissa, mm. Pysäköintitalo Louhessa.

Ruokailu:

Panimoravintola Koulussa on myös mahdollista ruokailla. Lisätietoja löytyy ravintolan sivuilta. Festivaalialueen läheisyydestä löytyy lisäksi useita erilaisia ruokapaikkoja.

Esteettömyys:

Panimoravintola Koulun pihalle pääsee esteettömästi Eerikinkadun puolen autoportista. Ilmoita tulostasi etukäteen: 044 041 2026, info@turkujazz.fi. Saattajalle on vapaa pääsy konsertteihin.