Info

Turku Jazz Festival järjestetään 1.-10.3.2024 Turun keskustan konserttipaikoilla ja ravintoloissa.

Turku Jazz Festival noudattaa turvallisemman tilan periaatteita, eikä tapahtumissa hyväksytä minkäänlaista häirintää tai syrjintää.

 

UTOPIAN KONSERTIT 7.3., Humalistonkatu 8a (sisäpiha)

Festivaalin torstai-iltaa vietetään Utopia-klubilla. Illan aikana esiintyy kaksi yhtyettä. Huomioithan, että Utopiassa on pääasiassa seisomakatsomo ja istumapaikkoja on vain muutamia. Sisäänkäynti ei ole esteetön, vaan tilassa on paljon portaita.

Alakerran Nirvana Barista voi tilata ruokaa myös Utopian puolelle.

Liput 20–29 €

Ennakkoliput: Tiketti

 

LOGOMON KONSERTIT 8.-9.3.2024, Junakatu 9

Vuodesta 1969 lähtien järjestetty Turku Jazz Festival loistaa jälleen kevättalven valopilkkuna! Kymmenpäiväiseksi laajenevan tapahtuman pääkonsertit kuullaan Logomon Teatro-salissa 8.-9.3.2024. Kumpanakin päivänä salissa esiintyy kaksi yhtyettä. Logomon konserttien jälkeen järjestetään bussikuljetus festivaalin ”Jazzkoille” Turun keskustaan. Huomioithan, että kuljetus ja jatkoklubilippu myydään omana pakettina.

Ennakkoliput: Lippu.fi

Yhden päivän lippu 42–48 €
Yhden päivän lippu + Jazzkot ja bussikuljetus klo 22.30 Logomosta keskustaan 57–63 €

Kahden päivän lippu 69–78 €
Kahden päivän lippu + Jazzkot ja bussikuljetus klo 22.30 Logomosta keskustaan 99–108 €

Turku Jazz Festival tukee Pidä Saaristo Siistinä ry:n arvokasta työtä, jolla edistetään rantojemme ja vesistöjemme roskattomuutta ja puhtautta. Anna oma panoksesi PSS:n työhön tekemällä lahjoitus festarilippujen oston yhteydessä. Pidä Saaristo Siistinä ry:n rahankeräyslupa: RA/2020/327.

RUOKAILU TEATROSSA

Ihastu Teatron napolilaiseen artesaanipizzaan, joka valmistetaan aidossa, napolilaisessa Di Fiore -pizzauunissa suurella italialaisella sydämellä.

San Giovanni (Valkoinen) 18 € (VL)
Fior di Latte mozzarellaa, sardiinia, suolasitruunaa, confit valkosipulia, ricottajuustoa, kaprista, fermentoitua fenkolia

Gun’s e Noci (Valkoinen) 17 € (VL)
Fior di Latte mozzarellaa, gorgonzolajuustoa, saksanpähkinää, tuoretta päärynää

Sonata Arctica (Valkoinen) 22 € (VL)
Fior di Latte mozzarellaa, Bufala mozzarellaa, kylmäsavulohta, creme fraichea, kaviaaria

Calabrese 19 € (VL)
Tomaattikastiketta napolilaisista tomaateista, Bufala mozzarellaa, n’dujaa, tulista salamia, oliivia

Ortolana 16 € (V)
Tomaattikastiketta napolilaisista tomaateista, grillattua kesäkurpitsaa, munakoisoa, paprikaa, kirsikkatomaattia, aurinkuivattua tomaattia, pikkelöityä punasipulia

Margarita 16 € (VL)
Tomaattikastiketta napolilaisista tomaateista, Fior di Latte mozzarellaa, Bufala mozzarellaa, basilikaa

Lucia (Valkoinen) 16 € (VL)
Fior di Latte mozzarellaa, perunaa Rymättylästä, Logomossa käsin tehtyä italialaista makkaraa, tuoretta rosmariinia, mustapippuria

VL = vähälaktoosinen
V = vegaaninen
Pizzan puolitus +2 €
Lihojen alkuperämaat: Suomi ja Italia
Gluteenittomista raaka-aineista valmistettu pizzapohja saatavilla pyynnöstä.
Huomioithan että gluteeniton pizzapohja valmistetaan samoissa tiloissa muiden tuotteiden kanssa, joten pizza saattaa sisältää pieniä jäämiä gluteiinipitoisista raaka-aineista.
Kysy allergeeneistä lisää pizzerian henkilökunnalta.

SAAPUMINEN

Logomon iltakonsertit järjestetään Teatrossa, sisäänkäynti on junaradan puolella. Google Maps -karttalinkin löydät täältä.

Omalla autolla

Pyydämme Logomoon saapuvia huomioimaan, että alueella on vain rajallinen määrä parkkipaikkoja. Suosittelemmekin saapumaan Logomolle kävellen, pyörällä tai julkisilla kulkuvälineillä. Autolla liikkuvia kehotamme saapumaan paikalle hyvissä ajoin parkkipaikan varmistamiseksi, sillä kaikilla Logomon parkkialueilla on yhteensä noin 350 parkkipaikkaa.

P7-pysäköintialueella, Vaunukadulla on sähköautojen latausasema, jolla voidaan ladata kahta autoa samanaikaisesti. Latausasema on julkinen ja toimii Virtapisteen palvelussa. Voit rekisteröityä latauspalvelun käyttäjäksi osoitteessa www.virta.fi.

Turku Energian latausasemat ovat osa Virtapiste-verkostoa. Latausasemien sähkö on Louna Vihreää eli tuulienergiaa ja 100 % uusiutuvaa energiaa. Latauksen hinta kaikissa Turku Energian omistamissa latauspisteissä on tällä hetkellä 0,19 eur/kWh. Latauksen hinnan lisäksi pysäköintimaksu tulee maksaa.

Logomon parkkipaikat ovat maksullisia.
Lyhytaikaisen pysäköinnin hinnat:

2,5 € / h
16 € 24 h
minimimaksu 1 €

Logomon parkkialueilla inva-pysäköintiluvalla parkkeeraus on maksutonta. Inva-pysäköintiruudut sijaitsevat LOGI-salin sisäänkäynnin luona sekä Logomo Kitchenin päädyssä.

Pyörällä

Rata-alueen molemmilla puolilla on pyöräparkki. Pyörän pysäköinti on maksutonta.

Taksilla

Logomolla on taksitolppa, taksin voi tilata numerosta 0200 100 41. Logomon taksitolppa sijaitsee Logomo Teatron edessä.

Paikallisbussilla

Keskustasta Logomoon pääsee kätevästi Turun julkisilla busseilla.

Suoraan Logomoon Köydenpunojankadulle pääset Turun paikallisliikenteen bussilinjoilla 20 ja 61.

Linjojen tarkat aikataulut, reitit ja reittioppaan löydät Turun seudun joukkoliikenne Fölin sivuilta.

Linja-autolla kauempaa

Turun linja-autoasema on lähellä Logomoa, n. 1 km:n päässä. Käytännössä pitää vaan ylittää Aninkaistensilta, joka menee junaratojen yli. Pitkän matkan bussien aikatauluihin voit tutustua esim. Matkahuollon ja OnniBusin verkkosivuilla.

Junalla

Turun päärautatieasema sijaitsee noin 700 metrin päässä Logomosta.

Turun ja Kupittaan välisellä rataosuudella on aloitettu ratatyöt elokuussa 2022. Tämän vuoksi junaliikenne on poikki Turun ja Kupittaan välillä, ja junat Helsingin suuntaan saapuvat ja lähtevät Turun sijasta Kupittaan asemalta. Liikennejärjestelyt ovat osa Kupittaa-Turku-ratahanketta, jossa kehitetään Turun henkilö- ja tavararatapihoja sekä rakennetaan kaksoisraide Kupittaan ja Turun rautatieaseman välille. Tilapäiset liikennejärjestelyt ovat voimassa loppuvuoteen 2024.

Junat Tampereen suuntaan lähtevät Turusta päärautatieaseman edustalta. Tampereen suunnasta junat saapuvat Turkuun joko päärautatieaseman edustalle raiteelle 7 tai uudelle raiteelle 17, joka sijaitsee Logomon edustalla.

Tutustu aikatauluihin: vr.fi

ESTEETTÖMYYS

Pyörätuolilla saapuvan asiakkaan avustaja pääsee Logomon tapahtumiin palvelumaksun hinnalla. Logomon Teatron kaikkiin tiloihin on esteetön kulku pyörätuolilla.

Logomon LE-autopaikat löytyvät Logomo Kitchenin päädystä sekä LOGI-salin sisäänkäynnin läheisyydestä.

Logomon kaikkien WC-tilojen yhteydestä löytyy aina myös inva-WC, joten WC-opasteiden seuraaminen johdattaa aina oikeaan paikkaan.

Logomossa on tarjolla ns. henkilökohtainen induktiosilmukkajärjestelmä. Logomon narikasta saa lainaksi taskuun sopivan vastaanottimen ja siihen liitetyn silmukan, jonka voi pujottaa kaulaan. Henkilökohtainen silmukka toimii samoin kuin normaali rakenteisiin upotettukin eli oma henkilökohtainen kuulokoje laitetaan T-asentoon sitä käytettäessä.