Kuva: Pietari Purovaara
10.03. klo 12.00

Location

Tiirikkala WWW →
Address Linnankatu 3, Turku

Liput

Brunssi ja konsertti 35 €

Jazzbrunssi: Kari Antila & Karri Luhtala Organ Brothers

Kari Antila – kitara
Karri Luhtala – Hammond-urut
Andris Buikis – rummut

Turkulaiskitaristi Kari Antilan ja urkuri Karri Luhtalan kansainvälisesti kiitelty kokoonpano svengaa festivaalin päätöskonsertissa. Organ Brothersin ilmaisussa jazzsävyt yhdistyvät tyylikkäällä tavalla soul-, reggae- ja New Orleans -vaikutteisiin. Kansainvälisiä estradeja ahkerasti kiertävät taiturit tarjoavat Tiirikkalan brunssin ohessa maukkaita jazzpaloja.

 

JAZZBRUNSSI: liha- tai kasvismenu

  • Tuoremakkaraa TAI tofua ja punajuuripestoa
  • Savusiikamoussea ja katkarapuskagenia TAI minttufalafeleja ja hummusta
  • Avokadoa ja pähkinää
  • Poltettua kaalia
  • Perunamunakasta
  • Kotimaisia juustoja ja omenahilloketta
  • Leipäkori: saaristolaisleipää, tuoretta sämpylää ja croissanttia
  • Jälkiruokabuffet: lime-minttupannacottaa ja kirsikka-suklaakakkua

Etukäteen ilmoitetut ruoka-aineallergiat ja erityisruokavaliot huomioidaan.

Pöytävaraukset Tiirikkalasta: info@tiirikkala.fi / puh. 020 7417 337

 

Kari Antila – guitar
Karri Luhtala – Hammond organ
Andris Buikis – drums

The local guitarist Kari Antila and organist Karri Luhtala of international acclaim bring their most infectious tunes to the final concert of the week. Organ Brothers deftly combines jazz with elements of soul, reggae and New Orleans sound. No strangers to international stages, this time the ensemble brings their tastiest jazz morsels to Tiirikkala for the audience to enjoy along with their brunch.

JAZZ BRUNCH: meat or vegetarian options available

  • Fresh sausage OR tofu with beetroot pesto
  • Smoked whitefish mousse and shrimp Skagen OR mint falafels and hummus
  • Avocado and assorted nuts
  • Charred cabbage
  • Spanish omelette
  • Finnish cheeses with apple compote
  • Bread options: local sweet rye bread (saaristolaisleipä), fresh rolls, croissants
  • Dessert buffet: lime-mint pannacotta and cherry-chocolate cake

Please inform the staff of any allergies or dietary restrictions in advance! They will be happy to accommodate you.

Table bookings at Tiirikkala: info@tiirikkala.fi / tel. 020 7417 337

Tickets: Brunch and concert 35 €