09.03. klo 20.45

Location

Teatro-sali, Logomo WWW →
Address Junakatu 9, Turku

Liput

Lauantailippu 42–48 € (kaksi konserttia klo 19–22)

Kinga Głyk (PL)

Kinga Głyk on nuori ja lahjakas puolalaissyntyinen basisti, joka on saavuttanut kansainvälistä tunnustusta poikkeuksellisella lahjakkuudellaan ja kyvyllään yhdistää musiikissaan erilaisia tyylilajeja. Hän aloitti uransa 12-vuotiaana perheensä omassa yhtyeessä. Fuusiojazzin nouseva supertähti julkaisee vuonna 2024 jo viidennen sooloalbuminsa Real Life, jonka materiaalia kuullaan myös Turku Jazz Festivalin konsertissa.

Kinga Głyk nousi kansainväliseen tietoisuuteen vuonna 2016, kun Bass Player United julkaisi hänen videonsa Facebookissa. Videolla Głyk esittää Eric Claptonin kappaleen Tears in Heaven, ja esitys keräsi 20 miljoonaa katselukertaa. Głykin innovatiivinen lähestymistapa bassonsoittoon ja hänen energiset live-esiintymisensä ovat herättäneet kiinnostusta kansainvälisellä jazzkentällä tuoden myös merkittäviä yhteistyökumppaneita. Uuden levyn tuottajana toimii Snarky Puppy -yhtyeestään tunnettu, viisinkertainen Grammy-voittaja, Michael League.

Kinga Głyk – basso
Hailey Niswanger – EWI, saksofoni
Jan Uvira – kosketinsoittimet
Arek Grygo – kosketinsoittimet
Nicolas Viccaro – rummut

 

 

 

Ennakkoliput: Lippu.fi

Yhden päivän lippu 42–48 €
Yhden päivän lippu + Jazzkot Bar Fredrikissä + bussikuljetus klo 22.30 Logomolta 57–63 €

Kahden päivän lippu 69–78 €
Kahden päivän lippu + Jazzkot Bar Fredrikissä + bussikuljetus klo 22.30 Logomolta 99–108 €

Turku Jazz Festival tukee Pidä Saaristo Siistinä ry:n arvokasta työtä, jolla edistetään rantojemme ja vesistöjemme roskattomuutta ja puhtautta. Anna oma panoksesi PSS:n työhön tekemällä lahjoitus festarilippujen oston yhteydessä. Pidä Saaristo Siistinä ry:n rahankeräyslupa: RA/2020/327.