Turku Jazz Festival korvaa asiakkaille käyttämättä jääneet perjantain liput

22.8.2017 Uutiset

Viime viikonlopun Turku Jazz Festival jouduttiin valitettavasti keskeyttämään 18.8. perjantain konserttien osalta Turun keskustassa sattuneiden väkivaltaisuuksien takia. Kaksi ravintola Koulun pihan konserttia ja Tiirikkalan iltaklubi peruttiin, sillä poliisilta saatiin määräys poistua keskusta-alueelta. Festivaalin henkilöstö toimi vaikeassa tilanteessa sillä hetkellä viranomaisilta saadun ohjeistuksen mukaan. Vaaran laajuus oli pitkään vielä kaikille epäselvä, eikä minkäänlaisia riskejä haluttu ottaa yleisön tai artistien turvallisuuden suhteen.

Turku Jazz Festival tarjosi asiakkailleen hyvityksenä mahdollisuuden osallistua perjantain lipuilla lauantain konsertteihin. Kokonaan käyttämättä jääneiden lippujen osalta tuotantoryhmä on neuvotellut hinnan korvaamisesta asiakkaille Tiketin, kuluttaja-asiamiehen ja vakuutusyhtiön kanssa. Neuvottelujen tuloksena festivaali korvaa asiakkaille käyttämättä jääneet perjantain liput.

Vaikka kyseessä on force majeure -tilanne, ei festivaalin vakuutus kata terroriteosta aiheutuvia kustannuksia. Tilanne on Turku Jazz Festivalille taloudellisesti haasteellinen ja tulee vaikuttamaan tulevan vuoden konserttitarjontaan. Lipputulot ovat merkittävä osa festivaalin budjetista.

Asiakkaille palautetaan käyttämättömäksi jääneiden perjantain lippujen hinta. Palautukset tapahtuvat Tiketin kautta. Kahden päivän lipuista asiakkaille palautetaan puolet hinnasta. Palautuksia voi hakea 2 kk:n aikana tapahtuman jälkeen, siis keskiviikkoon 18.10. mennessä. Palvelumaksut jäävät asiakkaan maksettaviksi.

Palautuksia haetaan sähköisten lippujen osalta sähköpostitse osoitteesta info@tiketti.fi. Liitä sähköpostiin lipun numero sekä tilinumero, jolle rahat palautetaan.

Paperiset liput palautetaan lipunmyyntipisteelle (ei R-kioskit), Tiketin toimipisteeseen tai lähettämällä postitse osoitteeseen: Tiketti Oy, Urho Kekkosen katu 4-6, 00100 Helsinki. Liitä mukaan tilinumero, jolle rahat palautetaan.

Tuotantoryhmä pahoittelee festivaalista johtumatonta peruutusta. Jazz City Turku tekee kovasti töitä, jotta odotetut artistit saadaan konsertoimaan Turkuun lähitulevaisuudessa.

Turku Jazz Festivalin työryhmä ja Turku Jazz ry:n hallitus

Lisätietoja: info@turkujazz.fi